Delikatesser

Det hele handler om smagsoplevelser. Når man vil skabe oplevelser med smagen kommer der helt automatisk oplevelser med i udviklingen, processen og udvælgelsen. Det nyder vi så meget at vi ikke nænner at andre skal fremstille det vi har skabt, blot for at få større mængder igennem. Vi vil selv!

Knækbrød bagt med mask og øl fra bryggeriet. Når vi har brygget øl er der efter hver brygdag 3 trillebøre fulde med mask. Det er malten (det spirede korn) som har været i gryden så vi kan brygge det øl vi er så stolte af. Nu er masken et restprodukt og det anvender vi en lille del af til fremstilling af vores knækbrød. Vi tilsætter også øl fra bryggeriet og andre ingredienser. Se på den aktuelle pakning hvilken øltype mask og øl stammer fra. Indhold pr pose er 80 gram. Vi har 3 smagsvarianter.

Sylteprodukter

Karen har vænnet os til herhjemme at det hjemmegjorte er lige en tand bedre end det fabriksfremstillede. Derfor er denne varegruppe i vort produktprogram også helt ned i de små portioner og hele tiden med fokus på lokale råvarer. Det giver sig selv at mængderne er begrænsede, men vi prøver at sylte nok til et helt års forbrug

Pickles

Fremstillet bl.a. af squash, grønne tomater og løg. Anvend dette yderst fedtfattige produkt som erstatning for remouladen oven på fiskefileten, på den gode spegepølse fra slagteren eller på en lækker roastbeef. Du kan også blande vores Pickles op med mayonnaise eller Creme Fraiche.

Rødebedechutney

Fremstillet bl.a. af rødbeder og æbler. Brug vores chutney der hvor du før brugte syltede rødbeder. Oven på leverpostejen, til flæskesteg eller ribbensteg eller til det syrlige til frikadellerne.

Staarup Haandbryg