Gin

Bryggeriet udvikler selv gin, som er lavet af et økologisk hvededestillat fra Holland. Vi har fornøjelsen af, at give det smag og karakter af forskellige urter, krydderier, blomster mm her i bryggeriet. Ginen står og trækker til den har lige den smag, vi vil have.  Den bliver grovfiltreret og tyndet ned til 39 % med vand fra Staarup Vandværk. Nu står den og modner, hvorefter den bliver finfiltreret og tappes på flasker.

De håndlavede gin er tappet i flasker fremstillet i klar glas. Hver flaske indeholder 50 cl eller 20 cl og er forsynet med syntetisk prop med en top af bøgetræ, hvorpå vi har brændemærket vores logo.

Der kan være bundfald i vores gin, det dannes hovedsageligt af æteriske olier, som kommer fra de urter/krydderier/frugter/blomster, som har givet ginen smag. Nogle af disse olier vil kunne danne lidt grums eller samle sig i  flasken, som små “spøgelser”. Det er helt ufarligt og bare et tegn på, at vi ikke benytter tilsætningsstoffer og at vi filtrere skånsomt. Så ryst evt. flasken, før du tager af den.

Vi sælger selvfølgelig vores Gin ved bryggeriet og hos vore forhandlere – se HER.

Gin A

GIN A

GIN A er produceret med 6 nøje udvalgte ingredienser, der til sammen giver en skøn smag af en klassisk dry gin, som er rund og ikke skarp af alkohol.

Ginnen har en rolig smag, som begynder i det milde krydrede hjørne og efterfølges af citrus og sødme fra lakridsrod. Alt sammen noget som gør GIN A til en meget behagelig gin.

Prøv GIN A i den rene form eller i drinks vi er ret vilde med:

Gi’n Gass

2 cl Gin A

4 cl Havtorn Shot Likør

10 cl Lemon sodavand

1 Citronskive

Isterninger

eller

RabarberStræde

2 cl Gin A

4 cl Rabarber Shot Likør

6 cl Rabarber Drikkerklar Saft

4 cl Dansk vand med citrus

1 lille kvist Rosmarin

Isterninger

 

 

Gin B

GIN B

GIN B har fået smag fra 7 nøje udvalgte ingredienser, der til sammen giver en skøn smag af en klassisk dry gin.

Ginnen har en frisk smag med karakterer af selvfølgelig enebær, men også andre krydrede smage samt svag smag fra citrus og agurk. Dette gør GIN B til det perfekte match med tonicvand.

Prøv GIN B i din yndlingstonicvand!

GIn-Likør Hyldeblomst

GIN-LIKØR Hyldeblomst

Gin-Likør Hyldeblomst

Er en frugtagtig og sød men samtidig frisk Gin-likør, som er meget fyldig i smagen og smager helt fantastisk.

Gin-Likør Hyldeblomst er sammensat af en dertil egen lavet gin og hyldeblomstsirup. Hyldeblomstsiruppen har vi selv fremstillet af de hyldeblomster vi har plukket hos Melbjerggård Grønt i Højslev, økologiske citroner og dansk sukker.

Prøv Gin-Likør Hyldeblomst i den rene form eller drinken vi er ret vilde med:

Sommernydning

5 cl Gin-Likør

10 cl Dansk vand med citrus

1 Citronskive

Mynteblade

Isterninger

JordbærGinLikør

GIN-LIKØR Jordbær

Gin-Likør Jordbær

Er en frugtagtig og sød Gin-likør, som er meget fyldig i smagen – bare helt fantastisk.

Gin-Likør Jordbær er sammensat af en dertil egen lavet gin og jordbærsirup. Jordbærsiruppen har vi selv fremstillet af sommerens dejlige og lokale jordbær fra Kastaniegaarden i Romlund og dansk sukker.

Prøv Gin-Likør Jordbær i den rene form eller drinken vi er ret vilde med:

Gin Jordbær

5 cl Gin-Likør

10 cl Lemonsodavand

1 cl Lime Juice

1 Limeskive

Isterninger

Staarup Haandbryg