Gin

IMG_5851

GIN A

GIN A er produceret med 6 nøje udvalgte ingredienser, der til sammen giver en skøn smag af en klassisk dry gin, som er rund og ikke skarp af alkohol.

Ginnen har en rolig smag, som begynder i det milde krydrede hjørne og efterfølges af citrus og sødme fra lakridsrod. Alt sammen noget som gør GIN A til en meget behagelig gin.

IMG_5829

GIN .... ny på vej

Bryggeriet udvikler selv gin, som er lavet af et økologisk hvededestillat fra Holland. Vi har fornøjelsen af, at give det smag og karakter af forskellige urter, krydderier, blomster mm her i bryggeriet. Derefter står det og trækker til det har lige den smag, vi vil have.  Det bliver grovfiltreret og tyndet ned med vand fra Staarup, til den har den rette alhokolprocent. Nu står det og modner, hvorefter bliver finfiltreret og tappes på flasker og evt. modner igen, hvorefter flaskerne får etiket på.

De håndlavede gin er tappet i flasker fremstillet i klar glas. Hver flaske indeholder 50 cl eller 20 cl og er forsynet med syntetisk prop med en top af bøgetræ, hvorpå vi har brændemærket vores logo.

Der kan være bundfald i vores gin, det dannes hovedsageligt af æteriske olier, som kommer fra de urter/krydderier/frugter/blomster, som har givet ginen smag. Nogle af disse olier vil kunne danne lidt grums eller samle sig i  flasken, som små “spøgelser”. Det er helt ufarligt og bare et tegn på, at vi ikke benytter tilsætningsstoffer og at vi filtrere skånsomt. Hvis der er små “spørgelser” i din flaske, så ryst den, før du tager af den.

Vi sælger selvfølgelig vores Gin ved bryggeriet og hos vore forhandlere – se HER.

Staarup Haandbryg