Likør

Bryggeriet udvikler selv Likører, som er lavet af et økologisk hvededestillat fra Holland. Vi har fornøjelsen af, at give dem smag og karakter med den danske råsaft, som vi også bruger i vores drikkeklar saft her i bryggeriet. Ud over vores dejlige danske råsaft fra rabarber, solbær og havtorn bruger vi økologisk citronsaft, lakridsekstrakt og salmiaksalt. Likørerne er sødet med dansk sukker, sirup eller sukkerrørsmelasse, så det har lige den smag, vi vil have.  Når likøren har stået en rum tid, tappes den på flasker, hvorefter flaskerne får etiket på.

De håndlavede likører er tappet i flasker fremstillet i klar glas. Hver flaske indeholder 50 cl eller 20 cl og er forsynet med syntetisk prop med en top af bøgetræ, hvorpå vi har brændemærket vores logo.

Der kan være bundfald i vores likører, det vidner om ægthed, da det er rester fra frugtkødet. Det er helt ufarligt og bare et tegn på, at vi ikke benytter tilsætningsstoffer og at vi filtrere skånsomt. Så ryst flasken, før du tager af den.

Vi sælger selvfølgelig vore Likører ved bryggeriet. Og ellers hold dig orienteret HER så du kan se, hvor du hurtigst muligt kan få fingrene i en likør fra Staarup Haandbryg.

Havtornshot fritl

HAVTORN SHOT LIKØR

Havtorn Shot Likør
Er en sød likør med frisk syrlig smag af Havtorn og Citron.
Havtornene har vi plukket på Fur og de er efterfølgende blevet presset i bryggeriet, hvor vi får den friske og flotte saft. Havtornsaften, som er med til at give likøren den flotte farve, er ledsaget af saften fra økologiske citroner fra Spanien.
Disse citrussaftet er tilsat et økologisk hvededestillat og dansk sirup.
Prøv Havtorn Shot Likør i den rene form eller drinken vi er ret vilde med
Gi’n Gass: 

2 cl Gin A

4 cl Havtorn Shot Likør

10 cl Lemon sodavand

1 Citronskive

Isterninger

 

Rabarbershot fritl

RABARBER SHOT LIKØR

Rabarber Shot Likør

Er en sød likør med frisk og fantastisk smag af Rabarber.
Rabarberne til Rabarber Shot Likør høster vi på Aktivitetshuset Skovly eller Refshøjgård, Rabarberne bliver presset i bryggeriet, hvor vi får den friske og flotte saft. Rabarbersaften og dansk sukker laver vi til en dejlig rabarbersirup, som bliver tilsat et økologisk hvededestillat. Farven på vores Rabarber Shot Likør stammer udelukkende fra rabarberne og derfor vil farven aftage over tid, så opbevar den mørkt så holder farven bedst.
Prøv Rabarber Shot Likør i den rene form eller i drinken vi er ret vilde med:

RabarberStræde

2 cl Gin A

4 cl Rabarber Shot Likør

6 cl Rabarber Drikkerklar Saft

4 cl Dansk vand med citrus

1 lille kvist Rosmarin

Isterninger

Solbærshot fritl

SOLBÆR SHOT LIKØR

Solbær Shot Likør
Er en sød likør med fantastisk smag af Solbær.
Solbær til vores Solbær Shot Likør er fra Thy Økobær, her bliver de passet og plejet til de er høsteklar. Bærerne høstes med maskine og er helt friskhøstet når vi henter dem hjem. Solbærerne bliver presset i bryggeriet, hvor vi får den flotte og skønne saft. Solbærsaften koges med dansk sukker, og bliver efterfølgende tilsat et økologisk hvededestillat. Farven på vores Solbær Shot Likør stammer udelukkende fra solbærerne og gør at farven vil ændre sin over tid, så opbevar den mørkt så holder farven bedst.
Prøv Solbær Shot Likør i den rene form eller som vi er ret vilde med:

Solbærdrøm

8 cl Solbær Shot Likør

10 cl Dansk vand med citrus

1 lille stjerneanis

Isterninger

 

Lakridsshot fritl

SALT LAKRIDS SHOT LIKØR

Salt Lakrids Shot Likør
Er en sød, men også frisk likør, som smager af Lakrids med et tvist af saltlakrids.
Vores Lakrids Shot Likør er fremstillet af et økologiske hvededestillat og sukkerrørsmelasse. Lakrids Shot Likør er ydermere justeret med lakridspulver og salmiaksalt for at få den helt perfekte saltlakridssmag – ikke for sød og ikke for saltet.
 
Prøv den i den rene form!
 
JordbærSHOT

JORDBÆR SHOT LIKØR

Jordbær Shot Likør
Smager simpelthen bare af mere.
Solmodne danske jordbær fra Kastaniegaarden, Romlund ved Viborg, fører dig tilbage til jordbærrækkerne på en glohed sommerdag. Saft med smag og farve fra bærrene koger vi med dansk sukker og blandes med vort runde økologiske hvededestillat. På den måde bliver det muligt at fornemme en sommer i jordbærmarken hele året rundt.
Prøv Jordbær Shot Likør i den rene form eller tilsæt en lille klat råcreme eller flødeskum på toppen.
Kaffelikør -removebg 1

KAFFE LIKØR

Kaffe Likør
Smager simpelthen fantastisk.
Prebens Vinhandel i Nykøbing Mors har sin egen kaffebrænder, hvor han ofte rister kaffebønner. Kaffebønnerne er af høj kvalitet – Mørk Colombia – som er dyrket i Colombia og Brasilien. Disse friskristede bønner bærer hele sagen i vores Kaffe Likør. Sødmen kommer fra dansk sukker og Vaniljestænger fra Madagascar, vi har køber dem hos SOA Vanilje, som har kontakten til deres  Vaniljedyrkere på Madagascar.
Prøv Kaffe Likør i den rene form for sig selv eller i selskab med dessert og kage.
Staarup Haandbryg