Likør

Bryggeriet udvikler selv Likører, som er lavet af et økologisk hvededestillat fra Holland. Vi har fornøjelsen af, at give dem smag og karakter med den danske råsaft, som vi også bruger i vores drikkeklar saft her i bryggeriet. Ud over vores dejlige danske råsaft fra rabarber, solbær og havtorn bruger vi økologisk citronsaft, lakridsekstrakt og salmiaksalt. Likørerne er sødet med dansk sukker, sirup eller sukkerrørsmelasse, så det har lige den smag, vi vil have.  Når likøren har stået en rum tid, tappes den på flasker, hvorefter flaskerne får etiket på.

De håndlavede likører er tappet i flasker fremstillet i klar glas. Hver flaske indeholder 50 cl eller 20 cl og er forsynet med syntetisk prop med en top af bøgetræ, hvorpå vi har brændemærket vores logo.

Der kan være bundfald i vores likører, det vidner om ægthed, da det er rester fra frugtkødet. Det er helt ufarligt og bare et tegn på, at vi ikke benytter tilsætningsstoffer og at vi filtrere skånsomt. Så ryst flasken, før du tager af den.

Vi sælger selvfølgelig vore Likører ved bryggeriet. Og ellers hold dig orienteret HER så du kan se, hvor du hurtigst muligt kan få fingrene i en likør fra Staarup Haandbryg.

Havtornshot fritl

HAVTORN SHOT LIKØR

Havtorn Shot Likør
Rabarbershot fritl

RABARBER SHOT LIKØR

Rabarber Shot Likør

Solbærshot fritl

SOLBÆR SHOT LIKØR

Solbær Shot Likør
Lakridsshot fritl

SALT LAKRIDS SHOT LIKØR

Salt Lakrids Shot Likør
Staarup Haandbryg