Spiritus

Bryggeriet fremstiller 1 gin og 4 forskellige snapse, som vi selv har udviklet. Gin og Snaps er lavet af et økologisk hvededestillat, som kommer fra Holland. Vi har fornøjelsen af, at give det smag og karakter af forskellige urter, krydderier, blomster mm her i bryggeriet. Derefter står det og trækker smag fra de forskellige urter mm, til det har lige den smag, vi vil have. Når det har trukket bliver det grovfiltreret og tyndet ned med vand fra Staarup, til den har den rette alhokolprocent. Nu står det og modner, hvorefter bliver finfiltreret og tappes på flasker og evt. modner igen, hvorefter flaskerne får etiket på.

De håndlavede gin og snapse er tappet i flasker fremstillet i klar glas. Hver flaske indeholder 50 cl eller 20 cl og er forsynet med syntetisk prop med en top af bøgetræ, hvorpå vi har brændemærket vores logo.

Der kan være bundfald i vores gin og snaps, det dannes hovedsageligt af æteriske olier og vand. Olierne kommer fra de urter/krydderier/frugter/blomster, vi har tilsat hvede-destillatet. Nogle af disse olier vil kunne danne lidt grums eller samle sig i  flasken, som små “spøgelser”. Det er helt ufarligt og bare et tegn på, at vi ikke benytter tilsætningsstoffer og at vi filtrere skånsomt.

Vi sælger selvfølgelig vore gin og snapse ved bryggeriet. Og ellers hold dig orienteret HER så du kan se, hvor du hurtigst muligt kan få fingrene i gin og snaps fra Staarup Haandbryg.

PRISER: Se prisen hos en forhandler tæt på dig – typisk er prisen for 50 cl flaske 200,- kr for Snaps og 250,- kr for Gin – men det kan variere i butikkerne.

Se vort sortiment af SPIRITUS

 

 

IMG_5856

SNAPS

SE MERE

IMG_5829

CERTIFIKAT GIN & SNAPS

SE MERE

Staarup Haandbryg