Snaps

Bryggeriet udvikler selv snapse, som er lavet af et økologisk hvededestillat fra Holland. Vi har fornøjelsen af, at give dem smag og karakter af forskellige urter, krydderier, blomster mm her i bryggeriet. Derefter står det og trækker smag fra de forskellige urter mm, til det har lige den smag, vi vil have. Når det har trukket bliver det grovfiltreret og tyndet ned med vand fra Staarup Vandværk, til den har den rette alhokolprocent. Nu står det og modner, hvorefter bliver finfiltreret og tappes på flasker.

De håndlavede snapse er tappet i flasker fremstillet i klar glas. Hver flaske indeholder 50 cl eller 20 cl og er forsynet med syntetisk prop med en top af bøgetræ, hvorpå vi har brændemærket vores logo.

Der kan være bundfald i vores snapse, det dannes hovedsageligt af æteriske olier og vand. Olierne kommer fra de urter/krydderier/frugter/blomster, vi har tilsat hvede-destillatet. Nogle af disse olier vil kunne danne lidt grums eller samle sig i  flasken, som små “spøgelser”. Det er helt ufarligt og bare et tegn på, at vi ikke benytter tilsætningsstoffer og at vi filtrere skånsomt.

Vi sælger selvfølgelig vore snapse ved bryggeriet. Og ellers hold dig orienteret HER så du kan se hvor du hurtigst muligt kan få fingrene i snaps fra Staarup Haandbryg.

Bonde-removebg

Bonde Snaps

Bonde Snaps er lavet med ingredienser som bonden har i og omkring sin mark, nemlig korn og kamille.

Vi har valgt korn, som er lavet til malt, en lys malttype som kommer fra Fuglsang og er dyrket på danske marker. Kamillen er tørret og det er kun selve blomsterhovedet som er brugt, for at få den helt rigtige bløde smag.

Malt og Kamille frigiver smag og farve helt naturligt.
– en god landlig snaps!

Brygger-removebg

Brygger Snaps

Brygger Snaps er lavet med ingredienser som bryggeren bruger allermest, nemlig malt og humle.

Vi har valgt en rigtig god malt, som gennem perfekt ristning giver smag af bl.a. mørk karamel. Humlen er mild, for at få den helt rigtige og bløde smag.

Malt og humle frigiver smag og farve helt naturlig.
– en god øl-snaps!

Skotte-removebg

Skotte Snaps

Skotte Snaps er lavet af ingredienser som vi tror, en skotte vil bruge til en snaps, som skal erstatte en god whisky, nemlig malt og ristet egetræ.

Vi har valgt 2 malttyper, en røget malt og en karamel malt.

Egetræet er fra Ørslevkloster Skov, vi har ristet det, som var det indersiden af et whiskyfad.

Malt og det ristede egetræ frigiver smag og farve helt naturligt.
– en god snaps for Whisky-elskere!

Baristaprøve4

Barista Snaps

Barista Snaps er lavet med ingredienser som Baristaen har i sin kaffebar – kaffe og vanilje.
Kaffebønnerne henter vi hos Bühlmann, som har deres egen kaffefarm i Guatamala; kaffen herfra er kendt for høj kvalitet. Smagen af vanilje kommer udelukkende fra vaniljestænger fra Soa Vanilje. Deres vaniljestænger er dyrket hos en familie på Madagaskar.
Kaffen og vaniljestængerne frigiver smag og farve helt naturligt.

 

Frokost_Snaps-removebg

Frokost Snaps

Frokost Snaps er skabt med glæde for den gode smag. Det fine hvededestillat har med blød hånd fået karakter og smag fra kommen, dild-, anis- og fenneklefrø. Disse frigiver smag og farve helt naturligt.

Frokost Snaps er blød og behagelig og er faktisk også en akvavit. Lige meget om den er det ene eller det andet, så er den næsten uundværlig på et veldækket frokostbord.

Påske_Snaps-removebg

Påske Snaps

Påske Snaps er skabt med glæde og håb om forår. Et blødt hvededestillat har fået karakter og smag fra kommen, citronskal, anisfrø og fennikelfrø.

En blød og behagelig snaps som er en perfekt følgesvend til et dejligt påskebord.

Skænk op, duft og mærk forårsstemningen brede sig.

IMG_5877-removebg

Jule Snaps

Jule Snaps 2021 er lavet med nogle af de ingredienser, som forbindes med julens lugte og smage. Appelsin, Vaniljestænger og krydderierne fra sønderjyske honningkager.
Vi har brugt en sød appelsinskal, og masser af Supreme Bourbon Vaniljestænger fra Madagaskar. Krydderierne er hele og kanelen i stænger. Sidst men ikke mindst lidt stjerneanis, som giver en svag sødme.
Julens ingredienser frigiver smag og farve helt naturligt.

Julens ingredienser frigiver smag og farve helt naturligt.
En dejlig julet snaps!

Vodka -removebg 1

Vodka

Staarup VODKA er en harmonisk vodka med en dejlig blød smag. Den er lavet af et destillat af udelukkende økologisk dyrket hvede.

Vodkaen er sødet ganske lidt med dansk sukker og tyndet ned til 40% vol. med vand fra Stårup.

Certifikat Snaps

Certifikat Snaps udvikles ud fra ønsker fra dig, som butik/spisested eller anden virksomhed. Det bliver herefter “din” opskrift og har dermed eneret på opskriften – selvfølgelig fremstillet hos Staarup Haandbryg.
Minimumssalg 20 flasker á 50 cl. Din Gin/ Snaps skal selvfølgelig leveres med din helt egen etiket.

Leveringstid: 3-8 uger plus evt. udviklingstid. Kontakt brygger John Smith.

kaffe snaps (2)

Kaffe Snaps

Kaffe Snaps er skabt i samarbejde med Det smager af Thy og Prebens Vinhandel. Det fine hvededestillat har med rund hånd fået karakter og smag fra kaffebønner som Prebens Vinhandel rister i eget kafferisteri. Smag af kaffe har fået selskab af det dejligste vaniliestænger. Kaffe Snaps er perfekt til en god brunch.

Forhandles kun hos Det smager af Thy i Thisted og Prebens Vinhandel i Nykøbing Mors.

Lyngsnaps

Lyng Snaps

Lyng Snaps er skabt i samarbejde med Kongenshus Kro.

Lyng Snaps er fremstillet alene til Kongenshus Kro. På heden lige uden for kroen, har vi fra Staarup Haandbryg, plukket lyngkviste som giver denne snaps en helt ualmindelig dejlig smag af heden på en sensommerdag.

Forhandles kun hos Kongenshus Kro.

 

Hedesnaps

Hede Snaps

Lyng Snaps er skabt i samarbejde med Kongenshus Kro.

På heden lige uden for kroen, har vi fra Staarup Haandbryg plukket lyngkviste og tyttebær, sammen med porse fra Lundø, giver det en fantastisk dejlig smag til denne snaps.
Sæt dig godt tilrette. Nyd maden fra Kongenshus Kro og lad den få selskab af smagen fra det jyske hedelandskab gennem kroens egen Hede Snaps.

Forhandles kun hos Kongenshus Kro.

Porsesnaps

Porse Snaps

Porse Snaps er skabt i samarbejde med Lundø Strand Camping.

Ved stranden på Lundø, har Brian fra Lundø Strand Camping og vi fra Staarup Haandbryg en sensommerdag, plukket porse, som giver denne snaps en helt ualmindelig dejlig smag.
Porse Snaps har en behagelig smag af urter i mødet med meget mild lakrids.

Forhandles kun hos Lundø Strand Camping.

ThySpecialhandel kaffe snaps 1

Kaffe Snaps

Kaffe Snaps er skabt i samarbejde med Thy Specialhandel. I fine økologiske hvededestillat har kaffebønner af “Byens Kaffe” fra Thy Specialhandel trukket sammen med lokale hybenskaller og udsøgt vaniliestænger. Kaffe Snaps har en fyldig og frugtig kaffe smag med let sødme.

En Kaffe Snaps er en god måde at afslutte et måltid på.

Forhandles kun hos Thy Specialhandel i Hurup.

ThySpecialhandel frokost snaps2

Frokost Snaps

Frokost Snaps er skabt i samarbejde med Thy Specialhandel. I de fine økologiske hvededestillat har Gran, Hybenskaller, Dildfrø samt Blomster og Blade fra Hvidtjørn skabt de smage og dufte som vi kender fra Thys natur til en perfekt snaps til frokostbordet.

En Frokost Snaps er fantastisk til maden men også en god måde at afslutte et måltid på.

Forhandles kun hos Thy Specialhandel i Hurup.

 

urtehavens snaps

Urtehavens Snaps

Urtehavens Snaps er skabt i samarbejde med Venø Urtehave.

Denne Snaps er komponeret af kørvel, sødskærm, marokkansk mynte, citronmelisse, colamalurt, salvie, kommen, bronzefennikel, lakridstagethes, hæg og teblomst. Alle urterne er håndplukket af Ane Kathine i Venø Urtehave. Smagen er behagelig, frisk og rund og passer perfekt til både en god frokost og en klapsammenmad på terassen.

Forhandles kun hos Venø Urtehave.

Søster

Søster

Søster er en snaps som skabt i samarbejde med Strøgets Vinhandel. Det fine økologiske hvededestillat har med blød hånd fået karakter og smag fra hyldeblomster og appelsiner. Søster er rundet med egen hyldeblomstsirup.

Søster er mild og behagelig og rigtig sommerlig.

Søster er perfekt til frokostbordet eller en god måde at afslutte et måltid på.

Forhandles kun hos Strøgets Vinhandel i Skive.

Jubilæumsbitter 1

Jubilæumsbitter

Jubilæumsbitter er skabt i samarbejde med Viborg-Asmild Rotary Klub

Jubilæumsbitter er lavet på et økologisk hvededestillat. Den har fået smag af 8 forskellige rødder, krydderurter, citrus og er til sidst sødet lidt med sukker/sirup.

Alt dette giver en  varm og skøn smag af lakrids og de andre fantastiske smagsgivere.

Overskuddet fra salget går til Rotarys hjælpeprojekter bl.a. i Ukranie.

Forhandles kun hos Viborg-Asmild Rotary Klub

Kystens Perlesnaps

Kystens Perlesnaps

Kystens Perlesnaps er skabt i samarbejde med Restaurant Kystens Perle. I de fine økologiske hvededestillat har Karamelmalt, Kommen, Anisfrø, Fennikelfrø, Dildfrø, Korianderfrø og Lakridsrod skabt smag og duft lige som en snaps skal være til et veldækket frokostbord.

Kystens Perlesnaps er blød og behagelig og fantastisk til maden men også en god måde at afslutte et måltid på.

Forhandles kun hos Restaurant Kystens Perle i Horsens.

 

videbækfrokostsnaps

Videbæk Frokost Snaps

Videbæk Frokost Snaps er skabt i samarbejde med Design og Handelshuset. Det fine hvededestillat har med rund hånd fået yderligere karakter og smag fra karamelmalt, korianderfrø og lakridsrod.
Blød og behagelig og den fineste følgesvend til et godt og veldækket frokostbord.

Forhandles kun af Design & Handelshuset i Videbæk.

HavtornSnaps1

Havtorn Snaps

Havtorn Snaps er skabt i samarbejde med Restaurant Havnær.

Mikkel og John fra Staarup Haandbryg, har på Fur fundet de fineste vilde Havtorn, som vi med rundhånd har ladet trækket i et dejligt økologisk hvededestillat.

Forhandles kun hos Restaurant Havnær i Aarhus.

Hjerl Hede Snaps - Kopi

Hjerl Hede Snaps

Hjerl Hede Snaps er skabt i samarbejde med Hjerl Hede.

Hjerl Hede Snaps er lavet på et økologisk hvededestillat. Den har fået smag af Lyngblomster og Porserakler fra Hjerl Hede og er til sidst sødet med lidt sukker og lidt mere Honning, fra Hjerl Hede.

En dejlig snaps – prøv den!

Forhandles kun på Frilandsmuseet Hjerl Hede.

Staarup Haandbryg