Snaps

Bryggeriet udvikler selv snapse, som er lavet af et økologisk hvededestillat fra Holland. Vi har fornøjelsen af, at give dem smag og karakter af forskellige urter, krydderier, blomster mm her i bryggeriet. Derefter står det og trækker smag fra de forskellige urter mm, til det har lige den smag, vi vil have. Når det har trukket bliver det grovfiltreret og tyndet ned med vand fra Staarup Vandværk, til den har den rette alhokolprocent. Nu står det og modner, hvorefter bliver finfiltreret og tappes på flasker.

De håndlavede snapse er tappet i flasker fremstillet i klar glas. Hver flaske indeholder 50 cl eller 20 cl og er forsynet med syntetisk prop med en top af bøgetræ, hvorpå vi har brændemærket vores logo.

Der kan være bundfald i vores snapse, det dannes hovedsageligt af æteriske olier og vand. Olierne kommer fra de urter/krydderier/frugter/blomster, vi har tilsat hvede-destillatet. Nogle af disse olier vil kunne danne lidt grums eller samle sig i  flasken, som små “spøgelser”. Det er helt ufarligt og bare et tegn på, at vi ikke benytter tilsætningsstoffer og at vi filtrere skånsomt.

Vi sælger selvfølgelig vore snapse ved bryggeriet. Og ellers hold dig orienteret HER så du kan se hvor du hurtigst muligt kan få fingrene i snaps fra Staarup Haandbryg.

Bonde-removebg

Bonde Snaps

Bonde Snaps er lavet med ingredienser som bonden har i og omkring sin mark, nemlig korn og kamille.

Vi har valgt korn, som er lavet til malt, en lys malttype som kommer fra Fuglsang og er dyrket på danske marker. Kamillen er tørret og det er kun selve blomsterhovedet som er brugt, for at få den helt rigtige bløde smag.

Malt og Kamille frigiver smag og farve helt naturligt.
– en god landlig snaps!

Brygger-removebg

Brygger Snaps

Brygger Snaps er lavet med ingredienser som bryggeren bruger allermest, nemlig malt og humle.

Vi har valgt en rigtig god malt, som gennem perfekt ristning giver smag af bl.a. mørk karamel. Humlen er mild, for at få den helt rigtige og bløde smag.

Malt og humle frigiver smag og farve helt naturlig.
– en god øl-snaps!

Skotte-removebg

Skotte Snaps

Skotte Snaps er lavet af ingredienser som vi tror, en skotte vil bruge til en snaps, som skal erstatte en god whisky, nemlig malt og ristet egetræ.

Vi har valgt 2 malttyper, en røget malt og en karamel malt.

Egetræet er fra Ørslevkloster Skov, vi har ristet det, som var det indersiden af et whiskyfad.

Malt og det ristede egetræ frigiver smag og farve helt naturligt.
– en god snaps for Whisky-elskere!

Barista-removebg

Barista Snaps

Barista Snaps er lavet med ingredienser som Baristaen har i sin kaffebar – kaffe og vanilje.
Kaffebønnerne henter vi hos Bühlmann, som har deres egen kaffefarm i Guatamala; kaffen herfra er kendt for høj kvalitet. Smagen af vanilje kommer udelukkende fra vaniljestænger fra Soa Vanilje. Deres vaniljestænger er dyrket hos en familie på Madagaskar.
Kaffen og vaniljestængerne frigiver smag og farve helt naturligt.

 

IMG_5877-removebg

Jule Snaps 2020

Jule Snaps 2020 er lavet med nogle af de ingredienser som forbindes med julens lugte og smage.  Appelsin, Chokolade og Kanel.

Vi har brugt en sød appelsinskal, kanel i stænger, kakaonibs til at give ckokoladesmagen og sidst men ikke mindst lakridsrod for at give en svag sødme.

Julens ingredienser frigiver smag og farve helt naturligt.
En dejlig julet snaps!
…. og husk det kun er Jule Snaps 2020, som smager sådan, for der kommer en ny julet snaps til julen 2021!

PåskeSnaps

Påske Snaps

Påske Snaps er skabt med glæde og håb om forår. Et blødt hvededestillat har fået karakter og smag fra kommen, citronskal, anisfrø og fennikelfrø.

En blød og behagelig snaps som er en perfekt følgesvend til et dejligt påskebord.

Skænk op, duft og mærk forårsstemningen brede sig.

Certifikat Gin og Snaps

Certifikat Gin og Snaps udvikles ud fra ønsker fra dig, som butik/spisested eller anden virksomhed. Det bliver herefter “din” opskrift og har dermed eneret på opskriften – selvfølgelig fremstillet hos Staarup Haandbryg.
Minimumssalg 20 flasker á 50 cl. Din Gin/ Snaps skal selvfølgelig leveres med din helt egen etiket.

Leveringstid: 3-8 uger plus evt. udviklingstid. Kontakt brygger John Smith.

 

IMG_5867-removebg

Videbæk Frokost Snaps

Videbæk Frokost Snaps er skabt i samarbejde med Design og Handelshuset. Det fine hvededestillat har med rund hånd fået yderligere karakter og smag fra karamelmalt, korianderfrø og lakridsrod.
Blød og behagelig og den fineste følgesvend til et godt og veldækket frokostbord.

Forhandles kun af Design & Handelshuset i Videbæk.

Kaffe Snaps

Kaffe Snaps er skabt i samarbejde med Det smager af Thy og Prebens Vinhandel. Det fine hvededestillat har med rund hånd fået karakter og smag fra kaffebønner som Prebens Vinhandel rister i eget kafferisteri. Smag af kaffe har fået selskab af det dejligste vaniliestænger. Kaffe Snaps er perfekt til en god brunch.

Forhandles kun hos Det smager af Thy i Thisted og Prebens Vinhandel i Nykøbing Mors.

Staarup Haandbryg