Snaps

Bryggeriet udvikler selv snapse, som er lavet af et økologisk hvededestillat fra Holland. Vi har fornøjelsen af, at give dem smag og karakter af forskellige urter, krydderier, blomster mm her i bryggeriet. Derefter står det og trækker smag fra de forskellige urter mm, til det har lige den smag, vi vil have. Når det har trukket bliver det grovfiltreret og tyndet ned med vand fra Staarup Vandværk, til den har den rette alhokolprocent. Nu står det og modner, hvorefter bliver finfiltreret og tappes på flasker.

De håndlavede snapse er tappet i flasker fremstillet i klar glas. Hver flaske indeholder 50 cl eller 20 cl og er forsynet med syntetisk prop med en top af bøgetræ, hvorpå vi har brændemærket vores logo.

Der kan være bundfald i vores snapse, det dannes hovedsageligt af æteriske olier og vand. Olierne kommer fra de urter/krydderier/frugter/blomster, vi har tilsat hvede-destillatet. Nogle af disse olier vil kunne danne lidt grums eller samle sig i  flasken, som små “spøgelser”. Det er helt ufarligt og bare et tegn på, at vi ikke benytter tilsætningsstoffer og at vi filtrere skånsomt.

Vi sælger selvfølgelig vore snapse ved bryggeriet. Og ellers hold dig orienteret HER så du kan se hvor du hurtigst muligt kan få fingrene i snaps fra Staarup Haandbryg.

Bonde-removebg

Bonde Snaps

Bonde Snaps er lavet med ingredienser som bonden har i og omkring sin mark, nemlig korn og kamille.

Vi har valgt korn, som er lavet til malt, en lys malttype som kommer fra Fuglsang og er dyrket på danske marker. Kamillen er tørret og det er kun selve blomsterhovedet som er brugt, for at få den helt rigtige bløde smag.

Malt og Kamille frigiver smag og farve helt naturligt.
– en god landlig snaps!

Brygger-removebg

Brygger Snaps

Brygger Snaps er lavet med ingredienser som bryggeren bruger allermest, nemlig malt og humle.

Vi har valgt en rigtig god malt, som gennem perfekt ristning giver smag af bl.a. mørk karamel. Humlen er mild, for at få den helt rigtige og bløde smag.

Malt og humle frigiver smag og farve helt naturlig.
– en god øl-snaps!

Skotte-removebg

Skotte Snaps

Skotte Snaps er lavet af ingredienser som vi tror, en skotte vil bruge til en snaps, som skal erstatte en god whisky, nemlig malt og ristet egetræ.

Vi har valgt 2 malttyper, en røget malt og en karamel malt.

Egetræet er fra Ørslevkloster Skov, vi har ristet det, som var det indersiden af et whiskyfad.

Malt og det ristede egetræ frigiver smag og farve helt naturligt.
– en god snaps for Whisky-elskere!

Barista-removebg

Barista Snaps

Barista Snaps er lavet med ingredienser som Baristaen har i sin kaffebar – kaffe og vanilje.
Kaffebønnerne henter vi hos Bühlmann, som har deres egen kaffefarm i Guatamala; kaffen herfra er kendt for høj kvalitet. Smagen af vanilje kommer udelukkende fra vaniljestænger fra Soa Vanilje. Deres vaniljestænger er dyrket hos en familie på Madagaskar.
Kaffen og vaniljestængerne frigiver smag og farve helt naturligt.

 

Frokost_Snaps-removebg

Frokost Snaps

Frokost Snaps er skabt med glæde for den gode smag. Det fine hvededestillat har med blød hånd fået karakter og smag fra kommen, dild-, anis- og fenneklefrø. Disse frigiver smag og farve helt naturligt.

Frokost Snaps er blød og behagelig og er faktisk også en akvavit. Lige meget om den er det ene eller det andet, så er den næsten uundværlig på et veldækket frokostbord.

Påske_Snaps-removebg

Påske Snaps

Påske Snaps er skabt med glæde og håb om forår. Et blødt hvededestillat har fået karakter og smag fra kommen, citronskal, anisfrø og fennikelfrø.

En blød og behagelig snaps som er en perfekt følgesvend til et dejligt påskebord.

Skænk op, duft og mærk forårsstemningen brede sig.

IMG_5877-removebg

Jule Snaps 2021

Jule Snaps 2021 er lavet med nogle af de ingredienser, som forbindes med julens lugte og smage. Appelsin, Vaniljestænger og krydderierne fra sønderjyske honningkager.
Vi har brugt en sød appelsinskal, og masser af Supreme Bourbon Vaniljestænger fra Madagaskar. Krydderierne er hele og kanelen i stænger. Sidst men ikke mindst lidt stjerneanis, som giver en svag sødme.
Julens ingredienser frigiver smag og farve helt naturligt.

Julens ingredienser frigiver smag og farve helt naturligt.
En dejlig julet snaps!

Certifikat Gin og Snaps

Certifikat Gin og Snaps udvikles ud fra ønsker fra dig, som butik/spisested eller anden virksomhed. Det bliver herefter “din” opskrift og har dermed eneret på opskriften – selvfølgelig fremstillet hos Staarup Haandbryg.
Minimumssalg 20 flasker á 50 cl. Din Gin/ Snaps skal selvfølgelig leveres med din helt egen etiket.

Leveringstid: 3-8 uger plus evt. udviklingstid. Kontakt brygger John Smith.

 

IMG_5867-removebg

Videbæk Frokost Snaps

Videbæk Frokost Snaps er skabt i samarbejde med Design og Handelshuset. Det fine hvededestillat har med rund hånd fået yderligere karakter og smag fra karamelmalt, korianderfrø og lakridsrod.
Blød og behagelig og den fineste følgesvend til et godt og veldækket frokostbord.

Forhandles kun af Design & Handelshuset i Videbæk.

Kaffe_Snaps_Prebens_Vinhandel-removebg

Kaffe Snaps

Kaffe Snaps er skabt i samarbejde med Det smager af Thy og Prebens Vinhandel. Det fine hvededestillat har med rund hånd fået karakter og smag fra kaffebønner som Prebens Vinhandel rister i eget kafferisteri. Smag af kaffe har fået selskab af det dejligste vaniliestænger. Kaffe Snaps er perfekt til en god brunch.

Forhandles kun hos Det smager af Thy i Thisted og Prebens Vinhandel i Nykøbing Mors.

BühlmannGin_label_190x50

Bühlmann Gin

Bühlmann Gin er skabt i samarbejde med Scheelsminde i Aalborg.

Familien Bühlmanns Gin er en skøn gin med en rund og mild smag. Den er baseret på kun fire botanicals – alle nøje udvalgt i Scheelsmindes urtehave, der hver sæson byder på et væld af smage. Smagsgiverne Citrontimian, rosmaning og appelsintagetes er sammen med enebær med til at give en dejlig og behagelig gin.

Forhandles kun hos Hotel Scheelsminde i Aalborg

BühlmannGin_label_190x502

Bühlmann Gin-Likør

Bühlmann Gin-Likør kaffe/vanilje er skabt i samarbejde med Scheelsminde i Aalborg.

Familien Bühlmanns Gin-Likør kaffe/vanilie er persfekt til lækre drink eller “on the rocks”. Ginlikøren har en skøn smag af kaffe og vanilje, som stammer fra få gode ingredienser. Kaffebænnerne er af høj kvalitet og dyrket på vores egen kaffefarm i Guatamala. Vaniljen kommer fra bourbonvaniljestænger fra Madagaskar, der er dyrket efter økologiske principper.

Forhandles kun hos Hotel Scheelsminde i Aalborg

Havnaer-50cl

Havtorn Snaps

Havtorn Snaps er skabt i samarbejde med Restaurant Havnær.

Mikkel og John fra Staarup Haandbryg, har på Fur fundet de fineste vilde Havtorn, som vi med rundhånd har ladet trækket i et dejligt økologisk hvededestillat.

Forhandles kun hos Restaurant Havnær i Aarhus.

Staarup Haandbryg